top of page

OM OSS

Följ med oss mot en mer hållbar vardag!

Bakom Wearings finns Lina och Fredrik. Vi tycker det är viktigt att vi alla hjälps åt att försöka skapa förutsättningar för en blomstrande framtid för våra barn. Även om alla har olika förutsättningar att göra hållbara val så kan alla göra något. Målet är att få fler att påbörja resan mot en mer hållbar vardag, i liten eller stor skala. 

Vilka är vi?

Lina är en vattenälskare med mycket energi och som gärna lägger tid på att hitta nya idéer och lösningar. Med en stor passion för innovation och att främja hållbar utveckling vill hon få Wearings att hjälpa människor att göra enkla förändringar i sina vardagsliv. Lina har en bakgrund som forskare och vill med Wearings bidra till att kunskap når ut genom nya lösningar. 

Lina_Surf.jpg

Wearings

Wearings startades i tider av globalt kaos och en insikt om att det faktiskt är väldigt små uppoffringar som behövs för att kunna leva lite mer hållbart. Vi tror att anledningen till att många väljer engångsprodukter eller 'slit och släng' är enkel - det verkar vara för stora uppoffringar att ställa om. Men vi har hittat massor av smarta lösningar som gör livet både enklare, billigare och mer hållbart! Vi vill dela med oss av dessa life-hacks, och bidra med fakta kring hur olika val bidrar till hållbarhet på olika plan (miljömässigt, ekonomiskt och socialt). 

bottom of page